Praat mee op woensdagmiddag 25 mei in Driebergen

Hoe wilt u als naaste familie ondersteund worden?

De komende drie jaar wordt door de cliënten- en familieorganisaties in de GGz het project uitgevoerd om de kracht van naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid te versterken. Wij willen dat naasten zelf op de been blijven en ze voeden met kennis en ervaring om het netwerk betrokken te houden.

Website

Om dit te realiseren wordt een website ontwikkeld. Deze website bevat ervaringsverhalen maar ook interactieve elementen zoals een forum/chatfunctie, video’s en spellen. Deze website hoopt naasten helpen om niet overbelast te raken, hen te helpen bij het ondersteunen van degene met een psychische kwetsbaarheid en hen te leren hoe ook andere naasten bij dit proces kunnen worden betrokken. Dit om het sociale netwerk in stand te houden en te versterken.

Wij vinden het belangrijk om bij de ontwikkeling van deze website uw ervaringen als ‘mantelzorger’ mee te nemen. Daarom organiseren wij een groepsinterview speciaal voor leden van de ADF stichting en NVA/Balans. Graag nodigen wij u voor dit groepsinterview  uit. Niemand kan ons namelijk beter helpen bij de ontwikkeling van deze website dan een ervaringsdeskundige zelf.

Hoe levert u uw bijdrage?

We vragen naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid zich op te geven  voor de focusgroep op woensdag 25 mei van 13.30 – 15.30 uur op het bureau van  de ADF stichting in Driebergen. Je ontvangt voor de deelname een vergoeding van € 25.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op als je mee wilt praten!

Praat mee op woensdagmiddag 25 mei in Driebergen

Geef je op bij

marjadekinderen@xs4all.nl

Gebruik als onderwerp “Focusgroep Naasten in Kracht” en vermeld in de mail je naam, leeftijd, geslacht en relatie tot degene met een psychische kwetsbaarheid

Zoeken
X