Professionals

 

De Nederlandse Hyperventilatie Stichting is de landelijke patiënten-familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met hyperventilatieklachten, zelf of als naaste. Je kunt bij ons terecht voor ervaringsdeskundigheid en persoonlijk advies over angst en dwang.

De NHS is door het ministerie van VWS aangemerkt als de representatieve patiënten- familieorganisatie van en voor mensen met hyperventilatieklachten.

Wetenschappelijk onderzoek

Als Nederlandse Hyperventilatie Stichting vinden we het belangrijk dat patiënten met hyperventilatieklachten betrokken worden bij wetenschappelijk onderzoek dat ten doel heeft de behandeling van hyperventilatie te verbeteren. Ons uitgangspunt is dat we – waar mogelijk – medewerking verlenen aan relevant wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer 

Media

Onze ervaringsdeskundigen worden regelmatig gevraagd voor deelname aan radio en televisieprogramma’s en redactionele artikelen. Ook zijn wij graag bereid om onze ervaringsdeskundige kennis te delen met u als journalist.

Lees meer

Wachtkamerabonnement op Hyp

In combinatie met het magazine Vizier van de ADF stichting, geven wij viermaal per jaar het tijdschrift Hyp uit. In 2015 hebben we de prijs voor het beste patiëntenmagazine gewonnen. En niet voor niets! Hyp staat boordevol interessante wetenschappelijke artikelen en inspirerende ervaringsverhalen over angst en hyperventilatie.

Lees meer

Zoeken
X