Wachtkamerabonnement

In combinatie met het magazine Vizier van de ADF stichting, geven wij viermaal per jaar het tijdschrift Hyp uit. In 2015 hebben we de prijs voor het beste patiëntenmagazine gewonnen. En niet voor niets! Hyp staat boordevol interessante wetenschappelijke artikelen en inspirerende ervaringsverhalen over angst en hyperventilatie.

Voor patiënten in de wachtkamer kan het heel plezierig zijn verhalen te lezen van lotgenoten die soortgelijke ervaringen hebben. Door positieve en interessante informatie voelt de patiënt zich vaak ondersteund en gestimuleerd om een therapie aan te gaan en deze vol te houden.

Als behandelaar ben je na het lezen van Hyp op de hoogte van het laatste nieuws op wetenschappelijk gebied als het gaat om angst- en hyperventilatieklachten. Gerenommeerde behandelaren en expertisecentra werken elke editie mee aan artikelen en columns.

Hyp biedt de lezer tot slot de kans om kennis te maken met wat de NHS allemaal voor (jonge) mensen met angst- en hyperventilatieklachten te bieden heeft.

Bestel nu en gun jouw patiënten deze kans en kies voor een wachtkamerabonnement op Hyp!

Voor € 75,- ontvang je viermaal per jaar drie exemplaren, voorzien van een sticker met ‘wachtkamerexemplaar’. Voor € 50,- ontvang je viermaal per jaar één exemplaar, voorzien van een sticker met ‘wachtkamerexemplaar’. Bestel nu een wachtkamerabonnement via info@hyperventilatiestichting.nl. Voor vragen kun je bellen met ons Secretariaat op 0343 51 80 80. Wij staan je graag te woord.
Zoeken
X