Schenken

Help angst te overwinnen door een periodieke schenking of grote gift

Veel Nederlanders krijgen in hun leven te maken met hyperventilatie of overmatige angst. Tegelijkertijd is het nog steeds taboe om openlijk te praten over deze klachten. Hierdoor krijgen mensen niet de hulp die ze nodig hebben, lijden ze in stilte of raken ze in isolement. De NHS heeft jouw steun nodig om dit taboe te doorbreken!

Al vele jaren kunnen patiënten, naasten en hulpverleners bij onze ervaringsdeskundige vrijwilligers terecht voor begrip, een luisterend oor en persoonlijk advies. We organiseren in het hele land lotgenotencontact en trainingen. Want niets is zo troostend als de steun die lotgenoten elkaar kunnen bieden. Ook een duwtje in de rug van een fijne trainer/coach kan enorm helpend zijn. Met jouw schenking maakt je meer waardevolle en leerzame ontmoetingen mogelijk!

ANBI 

De NHS is een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dat betekent jouw schenking helemaal ten goede komt aan mensen met hyperventilatie- en of angstklachten en hun naasten.

Periodiek schenken

Met een periodieke schenking ben je voor minimaal vijf jaar Vriend of Supporter van de NHS. We stellen jouw periodieke schenking erg op prijs, want hierdoor zijn we over een langere periode verzekerd van een vast bedrag en dat kunnen we goed gebruiken voor langdurige projecten.

Een prettig voordeel is dat jouw periodieke schenking volledig aftrekbaar wordt van de belasting, zodat je een deel van de kosten terugkrijgt van de belastingdienst. Je kunt dus goedkoper schenken…of meer schenken zonder extra kosten natuurlijk!

Start nu met periodiek schenken door de overeenkomst Periodieke Schenking in te vullen en naar ons op te sturen per mail of per post. Je ontvangt een door de NHS getekend exemplaar retour en daarmee is de periodieke schenking vastgelegd.

Wil je liever een formulier per post ontvangen? Heb je vragen over de periodieke schenking of over het invullen van de overeenkomst? Neem dan contact op met ons secretariaat via 0343 – 518080 of info@hyperventilatie.org. We staan je graag te woord.

Grote giften

Grote gevers zijn van grote betekenis! Met een grote gift kunnen we moedige stappen zetten. We bepalen samen op welke aandachtsgebieden of welke projecten jouw gift wordt ingezet om het verschil te maken.

Overweegt je een grote gift? Dan bespreekt ons bestuur graag jouw wensen door in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Thuis of op ons kantoor. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met onze voorzitter Josine van Hamersveld.

Zoeken
X