Nalaten

Nalaten helpt angst te overwinnen in de toekomst 

Mensen zijn en blijven kwetsbaar. Angst en hyperventilatie komen veel voor, nu en in de toekomst. Het ontstaan van angsten heeft genetische, psychologische en sociale oorzaken. Het is  een complex samenspel van aangeboren én omgevingsfactoren. Volgende generaties krijgen te maken met dezelfde psychische kwetsbaarheden en ingrijpende levensgebeurtenissen en….dezelfde angsten.   

Daarom heeft de NHS jouw hulp nodig bij het doorbreken van het taboe op angst- en hyperventilatieklachten. Met jouw hulp brengen we een begripvolle samenleving, stap voor stap dichterbij. Met lange adem streven we naar een samenleving met betaalbare en toegankelijke geestelijke gezondheidszorg en effectieve behandelingen. Jouw steun is hard nodig, ook over tien, vijftien of dertig jaar! 

Wil jij samen met de NHS angst overwinnen in de toekomst? Benoem de NHS dan in jouw testament.  

Geen erfbelasting 

De NHS is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat we geen erfbelasting betalen en jouw nalatenschap volledig ten goede komt aan (jonge) mensen met angst- en dwangklachten en hun naasten. 

Testament opmaken bij notaris 

Als de NHS laat delen in jouw nalatenschap, dan is het nodig om een testament te laten opmaken bij een notaris. Een eerste oriënterend gesprek is meestal gratis. Spreek van te voren met de notaris af wat de kosten zijn en voorkom verrassingen.  

Executeur 

Het is raadzaam om in je testament een executeur te benoemen. Heb je geen directe familie, of wil je jouw dierbaren niet belasten met uw administratie en fiscale zaken? Benoem dan de NHS tot executeur. 

We denken graag mee 

Wil je vrijblijvend advies over nalaten aan de NHS? We zijn graag bereid tot een persoonlijk gesprek. Thuis of op ons kantoor. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met onze directeur. 

Zoeken
X