Geslaagde inloop-informatie avond!

De inloopavond van 15 juni werd goed bezocht. Er was veel interesse voor de verschillende trainingen die vanaf september weer van start gaan.

De trainers gaven duidelijke informatie over de inhoud van de training en over de manier waarop de avonden ingevuld worden. De bezoekers konden allerlei vragen stellen. Zowel de trainers als de geïnteresseerden waren erg enthousiast. We zijn dan ook zeker van plan dit soort inloopavonden vaker te gaan organiseren. Zodra er weer een inloopavond gehouden wordt, zullen we dit aankondigen op onze website.

Reactie van een bezoeker:

“Fantastisch dat de ADF stichting de moeite neemt dit soort avonden te organiseren! Nu is het voor mij  heel helder wat de beste stap is die ik op dit moment kan nemen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten maar ik heb antwoorden op al mijn vragen gekregen. Vaak lees je wel over bepaalde trainingen, maar zegt het nog niet altijd iets. Nu kon ik mijn vraag direct voorleggen aan de trainers en weet ik zeker dat ik in september wil gaan beginnen!

Angst Dwang en Fobie stichting, Home

Zoeken
X