Angst, Dwang en Fobie stichting geeft mensen met een psychische kwetsbaarheid kansen op werk!

Informatieavond op maandag 4 juli in Driebergen

Training en coaching start in September

De ADF stichting is de initiatiefnemer van het werkproject Kansen op Werk, dat ondersteuning biedt aan mensen met een psychische kwetsbaarheid die graag (weer) aan het werk willen. Op maandagavond 4 juli kunnen geïnteresseerden uit Midden Nederland zich in Driebergen laten informeren over dit succesvolle project!

De ervaring van de eerste drie jaar van Kansen op werk bewijst dat de aanpak werkt: Twintig procent is aan het werk en alle deelnemers hebben baat gehad bij het volgen van het traject, een werkervaringsplaats met coaching en training. Het heeft ze geholpen de arbeidsmarkt te verkennen, te kijken wat er echt bij hun past en zichzelf te ontwikkelen.

Kansen op werk richt zich op jouw mogelijkheden
De werkwijze van Kansen op werk bestaat uit het bieden van een werkervaringsplaats met werkbegeleiding en een programma van training en coaching van een jaar. Na dat jaar wordt, als mogelijk, de overstap gemaakt naar betaald werk. Thea van Bodegraven en Sandra Boon verzorgen samen het trainings & coachingsprogramma:”De deelnemers hebben al een heel traject achter de rug, gericht op hun psychische kwetsbaarheid. In deze training gaat het om het ontdekken, versterken en inzetten van hun kwaliteiten. Een leuke en boeiende zoektocht, gericht op toekomst en mogelijkheden.”

Josine van Hamersveld, directeur van de ADF Stichting: “We zijn blij dat Kansen op werk in de regio Midden Nederland goed uit de startblokken komt en dat het trainingsprogramma in september van start gaat. De inschrijving sluit op 15 juli, maar er is nog plaats voor enkele nieuwe deelnemers. Dus als je door angst- of dwangklachten, depressie of andere psychische problemen uit het werkproces bent gevallen en graag de draad weer wil oppakken: kom 4 juli langs!”

Bekijk hier de ervaringen van deelnemers.

Trainingen
De gezamenlijke trainingen vinden plaats op zaterdagen van 10 uur tot 14.30 uur (inclusief lunchpauze), op 10 september, 5 november, 17 december, 11 februari en 6 mei. De persoonlijke coaching is gepland op 8 oktober, 26 november, 14 januari, 11 maart en 8 april.

Informatieavond Kansen op werk

Datum: maandag 4 juli 2016

Locatie: ADF Stichting
Hoofdstraat 122
3972 LD Driebergen

Ontvangst: 19:00 uur
Duur: 19:15 uur – 20.15 uur

Kosten: Gratis
Het is fijn als je je even aanmeldt: Sander@hyperventilatie.org

Zoeken
X