Uitnodiging meedenken over online behandeling Sociale Angst

Als ADF stichting vinden we het belangrijk dat ervaringsdeskundigen betrokken worden bij innovaties in de zorg. De inbreng van ervaringsdeskundigen zorgt ervoor dat nieuwe producten of diensten beter zijn afgestemd op de behoefte van mensen met angst- en dwangklachten. Sinds kort werken we op dat gebied samen met Therapieland. Wil jij ook meedenken? Lees dan deze uitnodiging!”

Uitnodiging

Graag willen wij, van Therapieland, jullie uitnodigen om vanuit jullie ervaring met ons mee te denken over de invulling van ons online hulpprogramma over sociale angst (e-health).

Wie zijn wij?
Therapieland is een organisatie die e-health ontwikkeld voor de gezondheidszorg. We proberen op een zo laagdrempelige manier hulp te bieden, zodat cliënten hier gemakkelijk en effectief gebruik van kunnen maken.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een programma voor sociale angst. Omdat wij zo goed mogelijk bij cliënten aan willen sluiten, zouden we graag je hulp hierbij willen vragen. We horen graag jouw ervaringen over wat wel en niet werkte in therapie en wat je wel of niet aan zou spreken in een online behandeling.

We hebben twee mogelijke data gepland op de locatie van de ADF stichting (Hoofdstraat 122, Driebergen-Rijsenburg):

– Maandag 19 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

– Dinsdag 27 februari van 13.00 tot 15.00 uur.

We hopen dat je met ons mee zou willen denken! Zou je je aan willen melden via coordinator@adfstichting.nl  en aan kunnen geven welke datum voor jou het beste uitkomt? Aanmelden kan tot 12 februari!

Zoeken
X