Je bent niet je paniekaanval, je bent zoveel meer!

Wanneer je een aantal keer een paniekaanval hebt gehad en bang voor een nieuwe bent, spreken we van een paniekstoornis. Dit wil je nooit meer, maar daar ligt juist het probleem. Doordat je zo schrikt van de aanval en bang bent voor herhaling, geef je er onbedoeld energie aan. Tijdens deze training gaan we dit soort gedachten weghalen.

Je krijgt begrip en inzicht in wat er met je aan de hand is. Je leert dat jij niet je paniekaanval bent. Heel feitelijk en duidelijk leer je wat een paniekaanval is en wat het met je lichaam en geest doet en waarom. Tijdens deze training geen vervelende voorstelrondjes maar wel een mooie ervaring! In een besloten veilige omgeving leer je waar jouw angsten vandaan komen en wat je er tegen kunt doen. Door ervaringen met elkaar te delen (als je dit wilt) kom je snel tot inzichten en ervaar je dat je niet alleen staat.

Over Linda Jeekel: ervaringsdeskundige en trainer/coach 
Hartkloppingen, bonzend hart of versnelde hartactie, angstig voor lichamelijke klachten. Je denkt misschien wel gek te worden of wordt angstig voor de dood. Dit zijn allemaal mogelijke kenmerken van een paniekaanval. Als ervaringsdeskundige begrijp ik hoe paniekaanvallen je leven op slot kunnen zetten en hoe moeilijk het kan zijn om je weer beter te voelen. Ik ga je helpen om uit deze verwarring te komen, je staat er niet alleen voor.

Ervaringen van deelnemers:
“In welke tijd van paniek je zit -begin stadium – midden in – of het “einde” zoals ik, zou ik je training altijd aanraden om jezelf gewoon weer even op te laden en jezelf te leren begrijpen!”

“Ik vond het een hele prettige training en vond het fijn dat ik me kon vinden in jouw eigen verhaal met zoals (ja!! dit had/heb ik ook!!) Ook al was ik verder in mijn proces dan de andere in de groep vond ik het leerzaam en leuk om te horen hoe andere met paniekaanvallen omgaan. En om weer even bij elk hoofdstuk stil te staan hoe een paniekaanval werkt. In welke tijd van paniek je zit -begin stadium – midden in – of het “einde” zoals ik, zou ik je training altijd aanraden om jezelf gewoon weer even op te laden en jezelf te leren begrijpen! Heel erg bedankt voor de inspirerende dag! Het is fijn om met iemand te spreken die weet waar over gesproken wordt en hoe het werkt! Liefs Isabelle

De training van 11 januari 2020 is zeer positief ontvangen. Voor de nieuwe datum van 18 april is de eerste aanmelding al binnen. Doe jij ook mee?

Doel:
Begrip en inzicht krijgen wat er met je aan de hand is. Je leert dat jij niet je paniekaanval bent.

Wanneer?
LET OP: Momenteel kunnen de trainingen geen doorgang vinden i.v.m. het coronavirus. Houd onze site in de gaten voor nieuwe data.

Tijd:
10:00 – 16:00 uur

Waar?
NHS/ADF stichting, Hoofdstraat 122, 3972 LD Driebergen

Aantal personen:
Minimaal 6 personen
Maximaal 10 personen

Kosten?
Vrienden van NHS: €125,-
Supporters en niet-donateurs: €175,-

De training wordt ook in Eindhoven gegeven.
Voor meer informatie over deze locaties, klik op de website van Linda Jeekel.


    Zoeken
    X