LET OP: Vanwege het coronavirus vinden er momenteel geen trainingen plaats op ons kantoor. Je kunt hier lezen welke maatregelen de NHS stichting nog meer genomen heeft.

Trainingen

In samenwerking met trainers, coaches,  psychologen  en ervaringsdeskundigen is het mogelijk om via ons aan verschillende trainingen deel te nemen die erop gericht zijn angstklachten te reduceren. 

Mindfulness
Angst- en spanningsklachten zijn vaak zo bedreigend dat we ze op allerlei manieren de baas willen zijn. Vaak werkt dit juist niet. Door middel van mindfulness leer je om op een andere, meer accepterende manier met je angstklachten om te gaan. 

Lees meer 

Ouders en partners
Hyperventilatie of een angststoornis van een familielid heeft een grote impact op andere gezinsleden. In de training ‘Ouders en partners’ gaan we in op die  invloed op andere gezinsleden. We kijken – stap voor stap – wat je zelf kunt doen om die invloed te verminderen, zónder dat je probeert de ander van die hyperventilatie of angst af te helpen.  

Lees meer

Wandelingen
Het is een feit dat je tot rust komt als je wandelt. Wandelen werkt tegen stress en kalmeert je lichaam en geest. Door met aandacht te wandelen en je zintuigen te gebruiken voor wat je in de natuur tegen komt, word je helder in je hoofd en raakt je lichaam meer ontspannen. Loop met ons mee in Driebergen en ontmoet lotgenoten.  

Lees meer 

Je bent niet je paniekaanval
Wanneer je een aantal keer een paniekaanval hebt gehad en bang voor een nieuwe bent, spreken we van een paniekstoornis. Dit wil je nooit meer, maar daar ligt juist het probleem. Doordat je zo schrikt van de aanval en bang bent voor herhaling, geef je er onbedoeld energie aan. Tijdens deze training gaan we dit soort gedachten weghalen.

Lees meer

Zoeken
X