Trainingen

In samenwerking met trainers, coaches,  psychologen  en ervaringsdeskundigen is het mogelijk om via ons aan verschillende trainingen deel te nemen die erop gericht zijn angstklachten te reduceren. 

Andere Kijk
Voor de training ‘Een andere kijk’ geldt dat een mens meer is dan zijn klachten. Door gebruik te maken van de eigen kracht, kwaliteiten en mogelijkheden van de deelnemers wordt de strijd aangebonden met angst-en/of dwangklachten.

Lees meer


Mindfulness
Angst- en spanningsklachten zijn vaak zo bedreigend dat we ze op allerlei manieren de baas willen zijn. Vaak werkt dit juist niet. Door middel van mindfulness leer je om op een andere, meer accepterende manier met je angstklachten om te gaan. 

Lees meer 

Sociale angst
In situaties met andere mensen kun je je enorm opgelaten voelen. Je ziet andere mensen en kijkt met een mengeling van bewondering en jaloezie hoe rustig zij zijn, hoe goed ze het doen, hoe makkelijk ze een gesprek voeren. Je hebt last van blozen, trillen of transpireren en je hebt het gevoel dat je maar onhandig staat te zijn. Tijdens de training sociale angst, oefen je stap voor stap om deze angst de baas te worden.  

Lees meer 

Ouders en partners
Hyperventilatie of een angststoornis van een familielid heeft een grote impact op andere gezinsleden. In de training ‘Ouders en partners’ gaan we in op die  invloed op andere gezinsleden. We kijken – stap voor stap – wat je zelf kunt doen om die invloed te verminderen, zónder dat je probeert de ander van die hyperventilatie of angst af te helpen.  

Lees meer

Wandelingen
Het is een feit dat je tot rust komt als je wandelt. Wandelen werkt tegen stress en kalmeert je lichaam en geest. Door met aandacht te wandelen en je zintuigen te gebruiken voor wat je in de natuur tegen komt, word je helder in je hoofd en raakt je lichaam meer ontspannen. Loop met ons mee in Driebergen en ontmoet lotgenoten.  

Lees meer 

Zoeken
X