Themabijeenkomst Hyperventilatie – vrijdag 10 mei 2019

Interesse in het onderwerp hyperventilatie en graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Meld je dan nu aan voor onze themabijeenkomst ’Inzicht in hyperventilatie’ op vrijdagmiddag 10 mei 2019!

Joost van den Aardweg (longarts) en Ed Berretty (psychotherapeut), auteurs van het boek ‘Inzicht in hyperventilatie’, hebben zich bereid gevonden een presentatie voor ons te verzorgen vol wetenschappelijke inzichten en praktijkverhalen over de aanpak van hyperventilatie. Daarnaast zal ook ervaringsdeskundige en coach Linda Jeekel (zie jeekel.training) haar verhaal vertellen en ingaan op de vraag hoe om te gaan met hyperventilatie. Uiteraard wordt er de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen en het in gesprek gaan met elkaar.

De bijeenkomst wordt gerealiseerd in samenwerking met de ADF Stichting en zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 10 mei 2019 in de ‘Grote Tuinzaal’ van De Zalen van Zeven, locatie Bollenhofsestraat 138A in Utrecht. Dit is een prachtige locatie op een rustige plek in Utrecht, welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, en waarbij tevens voldoende parkeergelegenheid nabij is.

Datum: vrijdag 10 mei 2019
Locatie: De Grote Tuinzaal, Bollenhofsestraat 138A, Utrecht
Kosten: een kleine bijdrage wordt gevraagd (wordt nog nader bepaald)
Tijd: middag (waarschijnlijk van 13.30 tot 16.30 – wordt ook nog nader bepaald)

Meer informatie volgt zo snel als mogelijk. Houd onze nieuwsbrieven en website in de gaten of meld je alvast aan als deelnemer zodat je zeker bent van een plaats: projecten@adfstichting.nl

 

Zoeken
X