Fijn dat je ons wilt helpen.

Wij van de NHS zijn erg blij met jouw steun!

Met jouw steun zetten we ons gezamenlijk in om het taboe op hyperventilatie- en angstklachten te doorbreken. Ons doel is een samenleving die open en begripvol omgaat met psychische kwetsbaarheden. Doneer en draag bij aan het geluk en welzijn van (jonge) mensen met hyperventilatie- en angstklachten.

Met jouw steun bieden wij directe hulp en ondersteuning. Je kunt terecht bij onze telefonische hulpdienst en we organiseren in het hele land en online lotgenotencontact. We delen we informatie, kennis en ervaringsverhalen tijdens onze voorlichtingen en gastlessen. En we komen op voor de belangen van de patiënten en naasten bij zorgverleners, verzekeraars, politici en de wetenschappelijk onderzoekers.

Vriend van NHS

Heb jij te maken met hyperventilatie, angst of wellicht allebei? Zelf of in je omgeving? Word dan Vriend van NHS en doneer jaarlijks minimaal € 60,-. Je kunt dan gratis deelnemen aan (online) thema-avonden en wandelingen en krijgt 50% korting op lotgenotencontact. Als je nu Vriend van NHS wordt, krijg je bovendien het boek “Inzicht in hyperventilatie” van Dr. Joost van den Aardweg en Drs. Ed Berretty ter waarde van €26,99 cadeau (zolang de voorraad strekt).

ONLINE vriend

Weet jij hoe het is om angst te overwinnen en gun je dat een ander ook? Heb je als naaste te maken met hyperventilatie en of angst en ondersteun je de missie van de NHS van harte? Word dan Supporter van de NHS en doneer jaarlijks tenminste € 25,-.

Ja, ik word donateur

Ik steun de NHS stichting en geef:
    Totaal

    Totaal

    Zoeken
    X